Pollastres El Corral

El Mercat t'ofereix diàriament productes frescos del dia d'alta qualitat. El nostre servei en Pollastres el Corral és altament professional amb els productes que oferim cada dia i l'atenció al client, atenta i servicial en la venda directa i recollint encàrrecs.

L'ús que fem de les cookies és solament per a la gestió de la web. No es recopila cap dada de l'usuari. Ni de l'ús.
entendido

Pollastres El Corral

Localitzar

Informació

Imatges

Videos

Promocions

Novetats

Pollastres El Corral

El Mercat t'ofereix diàriament producte fresc del dia i d'alta qualitat.

A Pollastres El Corral, el nostre servei és altament professional; els productes que oferim cada dia i l'atenció al client, atenta i servicial en la venda directa i, a més, recollint encàrrecs diàriament.


Pollastres de corral i conills de camp
Producte artesà i de qualitat
Producte fresc diari

Des del punt de vista nutricional la carn de pollastre és més lleugera i més fàcil de digerir que les carns vermelles, per al seu menor contingut de greix. El pollastre conté un 70% d’aigua, un 20% de proteïnes d’alta qualitat i un 10% de lípids.

El pollastre és un aliment que admet moltes preparacions culinàries. La carcassa del pollastre s’utilitza per a fer el caldo, el pit i les cuixes es solen cuinar a la planxa o arrebossats, el pollastre sencer el podem fer cuinat al forn, a l’ast, a la cassola i/o a la brasa. A més a més, amb les restes del pollastre i/o del rostit podem fer croquetes o canelons.


En Pollastres El Corral treballem la carn amb la major cura i amb productes de primera qualitat. El nostre lema és sempre el mateix: fresc i al dia.


Video

Localització