Les teves compres de Reis les pots realitzar en les nostres parades del Mercat d'Abrera!


A més dels serveis de cafetería i restaurant, al Mercat trovarás:
Ampli assortiment de colònies per a home i dona, estotjos de les millors marques de perfums i alta cosmètica per a la cura de la teva cara i cos.
Roba molt "xula" per a nena i nen des de la talla 4 fins a la 16. I per a dona, de totes les talles, edats i estils, amb una especial atenció en talles grans.
I una gran varietat en bosses, motxilles i moneders. Així com també, grafisme amb nomes propis.
Una àmplia col·lecció de llibres per als menuts, joguines, contes, regals per a nens i nenes.
Penjolls d'Ametista, Arracades, Quars, Obsidiana, Polseres de plata de malaquita sintètica. Llibres de zen, Àngels, Autoajuda, Espelmes i Portaespelmes, Metafísica, Gemmoteràpia, Encens, Encensaris. Minerals amb propietats curatives. Figures de drac, Budes, Fades, Fonts. Llums de sal de l'Himàlaia. Bols tibetans Espelmes perfumades, entre altres productes.
Moda per a home i dona especialitzada en complements i marques de vestir. També talles grans!
Tot tipus de roba interior i de dormir per tota la família. Un ampli assortiment de roba interior per a home, dona i infantil. Així com també, pijames i complements per a home, dona, nens i bebès. Sense oblidar els mitjons i mitges, leotards, mocadors de coll, calzes, bòxers, eslips, sostenidors, bodis, faixes, samarretes i altres complements de roba interior.
I per a aquests darrers menjars i sopars familiars, disposem del millor peix fresc, fruites i verdures de proximitat, delicatessen, carns de qualitat, i complements especials per a guarnir la millor taula amb productes del nostre Mercat.