La Fruiteria L’Antònia s’ha endut el premi a la millor empresa en el sector comerç, i el Centro Canino Fercan ha guanyat el premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per a aturats de llarga durada. Totes dues han rebut un premi dotat amb 3.000 euros. Els premis del 9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord s’han lliurat el passat abril el Molí Fariner de Martorell. 


L'entrega de premis ha tingut lloc al Molí Fariner de Martorell dimecres al migdia. L'alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Torre-Marín, han participat en l'entrega de premis. En aquesta novena edició s'havien presentat un total de 86 candidatures.

El Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris i usuàries dels serveis d’atenció a persones emprenedores i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves dels ajuntaments impulsors, que són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. El lliurament de premis ha servit també com a acte de cloenda de la quarta edició del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’.