El Mercat d’Abrera segueix sent un referent en el món del comerç; amb qualitat, amb bons preus i amb l’atenció tan especial dels seus paradistes; tan experimentats i professionals. Oferint diàriament els millors productes frescos i autòctons, propis de la filosofia del Mercat, i de la seva exquisitesa amb servei i varietat d’oferta comercial.Dues importants novetats tenim per a tu al Mercat.

Un nou servei de Bar Restaurant “La Bruixa”. On podràs gaudir del menú diari amb diversos plats a triar per cada dia. Menjar de casa fet amb tot l’amor i professionalitat,  elaborats amb productes de qualitat. A més, tapes molt variades, entrepans, hamburgueses i la beguda que més et vingui de gust.

La segona novetat es tracta d’una nova Parada, en aquesta ocasió de roba, moda i complements. Trapitos Abrera té per a tu roba molt maca per a nena i nen des de la talla 4 fins a la 16. I, per a la dona, de totes les talles, edats i estils, amb una especial atenció en talles grans.
I una gran varietat en bosses, motxilles i moneders, Juntament amb la novetat d’encarregar rètols amb nom personalitzats al 100%, fets a mà per nosaltres en goma-eva. Un detall que encanta als més petits i també als més grans.

Una gran família de productes i serveis, sempre al teu costat. Mercat d’Abrera