Espelmes i Encens

Minerllum al Mercat d'Abrera. Espelmes i encens al Marcat d'Abrera. Minerllum.

L'ús que fem de les cookies és solament per a la gestió de la web. No es recopila cap dada de l'usuari. Ni de l'ús.
entendido
P r o m o c i o n s

Espelmes i Encens

Els diferents colors de les espelmes no són un capritx, sinó que cada vela es correspon amb una sèrie de preceptes i és adequada per a un determinat ritual.

Minerllum t'ofereix productes esotèrics amb la informació precisa per a la seva utilització i beneficis de la persona.

Algunes propietats de les espelmes segons colorit:

Espelma Blanca: Per a enfortir les relacions humanístiques a nivell familiar. Per a apaivagar i calmar, ajuda espiritual, per a donar llum a una situació.

Espelma Groga: Per a activar el diàleg i superar l'enteniment, Abrecaminos. És un color inspirador de les nostres fonts intel·lectuals, adequat (si no és molt fort) per a tertúlies filosòfiques.

Espelma Taronja: Especial per a realitzar accions de gràcies. És un genuí productor d'energia i fortalesa física, ens inspira valor, estímuls per a actuar, i també desenvolupa les nostres capacitats: adaptabilitat, amabilitat i atracció.

Espelma Rosa: Per a potenciar relacions sentimentals o superar ruptures i discussions. És el color ideal per a combatre l'insomni.

Espelma Vermella: Per a aconseguir els projectes marcats, Amor. El vermell desenvolupa la intensitat de sentiments i passions.

L'encens pot tenir finalitats religioses o terapèutiques. La seva existència és milenària i en les societats xineses i japoneses es va començar a utilitzar per adorar a les divinitats. També s'ha utilitzat en diferents rituals màgics de moltes cultures orientals.

Tot i això, podem utiltizar l'encens quan vulguem, no únicament com a element terapèutic ja que a part de facilitar la presència divina i la concentració, l'encens atrau l'èxit, l'alegria, activa la clarividència i protegeix l'espai on l'estiguem cremant.

Més informació